A tavalyi számok alapján napi 2238 forintba kerül egy fogvatartott a magyar adófizetőknek. A büntetés-végrehajtás évente egy adott összeget kap a központi költségvetésből, azt kell elosztania a börtönök működésére, így számítható ki a fogvatartotti közvetlen költség, azaz hogy egy rab egy napja mennyibe kerül....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
PéldaMárton
Sziasztok !
Nekem a Bucival csak az a gondom, ha ezt nem "közéleti" személy követi el, hanem pl én, akkor én már simán ülnék és legalább 4 évet kaptam volna.. Szóval Bucinak a duplája járt volna.. mert ez a "példa mutatás" részéről?? szép..
Istim
Nem mintha védeni akarnám Bucit, de arra nagyon kiváncsi vagyok, hogy a részegen karambolozó, hamisan valló, magas beosztású rendőrtábornok milyen büntetést kap?!Nem hiszem, hogy van valaki az országban, aki elhiszi, hogy az altegroja vezette azt a kocsit. Buci legalább elismeri, hogy nagyot hibázott, jogosnak tartja a bűntetést, nem talál ki olyan hülye mesét, mint a tábornok elvtárs!
qxy
Ha minden dolog amit elkövettek ezek a bentlakók sikkasztás lopás csalás stb. azokat a pénzeket nem nyúlnák le azt kellene beinvesztálni a fogva tartottak el látására illetve nem is! dolgozzon meg érte! abból kell fedeznie saját maga ellátását Bio börtön teljesen önellátó Nem is rossz.
feketeözvegy
Nagy ívben lesz@rom bucit is meg császárt is.......de egy biztos, nem engedném meg, SENKINEK a luxusbörtönt!
moiszikf
A kötél kiváló eszköz. Olcsó,sokszor felhasználható.
tasni
Mikor a társadalom kivet magából törvényeit be nem tartó egyéneket , nem ez a legfontosabb szempont !!!Én meg csodálkoztam a T. Bírónő hallatán aki azért csukja be jelképesen , hogy "mű-vész "úr a gyerekekkel való mentálhigiénés ámokfutása során elmondhassa - Én voltam bent !
Hát kérem a bíróság dolga az ítélkezés !!!- De így ???
Szóval a visszaeső alkoholos , drogos cserbenhagyó megússza 5 hónappal!!!
A grafitis srác med ül több mint 1 évet.
Én úgy gondolom aki híres és több média csatornából ontja a " művészetet" annak azért kellene komoly időt töltenie büntetésben , mert ugye ő nagyvalószínűséggel példakép is lehet és bizony társadalmi romboló hatása van tettének .
Azok kik próbálták menteni , ilyenformán szintén részesei az erkölcsi rombolásnak !!!
Gratulálok megint ők nyertek 4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.