Nagyot esett a múlt héten a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A negatív nemzetközi piaci hangulatra pénteken ráerősített az a kormánypárti javaslat, amely szerint lehetővé tennék a devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlesztését.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Látszik, hogy Nálad a pénzügyi ismeretek csak a bankok iránti gyűlöletben öltenek testet, a többi az magas Neked, mint törpének a levelesláda.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Nem gyűlölök én egyetlen bankot sem, nincs okom rá.
A deviza vagy akármi ingadozást pedig eddig se és ezután sem a politikusi beköpés ingatja meg hanem a spekulációé és az általa vélt haszon.
Ennél nagyobb marhaságok vagy okosságok hangzanak el szerte a világban de csak itt mozog tekenőbeli víz formájára az árfolyam. Rákaptak a spekuláns pénzemberek, hogy ha minden szarságra macerálják a forintot dupla haszon üti a markukat. Egyrészből a kormány bankellenes politikáját hátráltatják, másfelől nekik minden kis inga pénzt ér, harmadszor mivel tudják, hogy az effajta spekuláció ideje meg van számlálva a hátralevő időt kihasználva ténykednek.
marlin
@luigilongo60: Mint a nyúlnak a farzseb!! :))
kiscserkész
@Csizmás Kond: Akkor a tőzsdézők nagyon hülyék!

Csizmás Kond
@benhur: A tőzsdézők csak játékosok, alapokat más osztja.
marlin
@benhur: Aki időben(!) rendelkezik megfelelő információról a gazdaságban, gazdasági életben bekövetkező "változásokról" az a negatív tőzsdei változásokon is "nagyot tud szakítani"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.