A bíróság keddi döntése szerint a szakszervezetek nem tarthatják meg a szeptember 29-től október 2-ig tervezett demonstrációjukat Budapesten a Clark Ádám tér-Lánchíd-Széchenyi tér útvonalon; október 1-jén és 2-án viszont demonstrálhatnak az előre kijelölt útvonalon.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Naszóval szept . 29-okt.2-ig korlátozza a tüntetés a szabad mozgáshoz való jogot.De okt .elsején és másodikán nem korlátoz semmit.érti ezt valaki??? mert ez olyan agyafurt hogy az már nem igaz!!!!!!!
nyanya001
Péter Kónya
D-day!Szept.29-én 15.00 órától partra szállunk a Clark Ádám téren!Holnap új bejelentést teszünk a rendőrségen, de ha kell országvédelmi futást rendezünk a körforgalomban és ökomenikus virrasztást rendezünk az alagút bejáratánál. Osszátok-osszátok meg, tudja meg az ország nem adjuk fel a küzdelmünket a jogainkért, a bérekért, a nyugdíjakért és a demokráciáért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.