A kormány a minimálbér 92000 forintra és a garantált bérminimum 108000 forintra történő emelésére tesz javaslatot a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsnak - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Igazából ez nem is lenne önmagában probléma ,sőt.
Az egyik gond az vele, hogy ezzel a kormány csak újabb sarcot ró bizonyos munkáltatókra, abszurdisztánban meg erre az a reakció, hogy akkor nem jelentem be a melósomat, vagy csak 4 illetve 6 órára.
Magyarul a melós szívja meg újból.
Egy a lényeg, a munkáltató nem hajlandó lemondani egy fillér haszonról sem, még akkor sem, mikor jól fut neki a szekér.
nyanya001
Ezek megint a máséval verik a csalánt ?
A kis vállalkozókat teljesen kinyírják ?
szaboria1
@nyanya001: Így a büdös életben nem fog megszűnni a fekete munka mert a 92000.-ft.-nak már nagyon nagy a járulékkötelezettség.plusz még 1.5 % eü.járulék emelés is.
KöBüKi
@szaboria1: Ugyan már!!!!!Bejelentik napi 6 órában,vagy ha nem tetszik mehet ahová akaR!!!!!!!!És meg van oldva a kérdés!!!!!!!!!!!
kumming
És ezzel borzasztó nagy bérfeszültséget okoznának. Lassan már minden jó szakember, és néhány diplomás is annyiért fog dolgozni, mint egy 6 általánossal rendelkező segédmunkás. És itt nem a segédmunkás bérét sokallom.
Csizmás Kond
Az, hogy a kis szirszar magáncégek miként manipulálnak a fizetésekkel azt jól tükrözi az itt véleményező vállalkozók beírása, de ott ahol évtizedek óta meg van a munkaprogram ott nem nem tudnak nyolcóránként más munkaprogramot bevezetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.