A Vágók rendje

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Bugajakab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Bugajakab: Azok a garázda forradalmárok a ti gané példaképetek böszmeségei miatt mentek az utcára.
....és remélem minden gazembert előkerítenek, azokat is akik gyújtogattak, és azokat is akik levetették a rendőrök igazoló számát.
apacuka
@luigilongo60: Nem is tudták volna,mert a tévé "védelmére" a gergényiék egy csapat újonc kisrendőrt vezényeltek komolyabb felszerelés nélkül.Odadobták őket a dühös tömeg elé hogy azok majd meglincselik őket.Ja,hogy ezt nem tudtad?Látod,még a te korodban is érhet valakit meglepetés.A cél ez volt a gergényi pribékeknek,nem a "közrend helyreállítása".Kellett nekik és a médiájuknak hogy legalább egy(de inkább több)kisrendőr otthagyja a fogát,hogy utána rendkívüli állapotot kihirdetve szabadon tombolhassanak a főváros utcáin(ahogy tették a késöbbiek folyamán).Az hogy lehet hogy a "garázda" tüntetők nem lincseltek meg egyet sem,mindössze a baló kocsiját(ami bizonyára egy élet munkája volt, ;-P)és pár rendőrautót meg kukát gyújtottak fel?
fan.tomas
@apacuka: Én eddig azt hittem csak egy ostoba fajankó vagy!
Ebből a szövegből azonban kiderül, hogy te közel ülsz a fideszes ganédombhoz.
Ilyen információi és ilyen motivációs ismeretei csak annak lehetnek, akik anno felhergelték a tömeget!
Tehát te egy olyan kommunista vagy aki múltját szégyellve kiszolgálja Orbánt mindenben!
Lehet, hogy én tanulatlan vagyok a nyolc elemimmel és a szakmáimmal, de hülye nem vagyok!
Amit leírtál azzal elárultad milyen aljas ember (Ember?) vagy.
apacuka
@fan.tomas:Nagy bakot lőttél,mert ismételten leírom(neked és a többi agyhalottnak)hogy NEM VAGYOK FIDESZES,KOMCSI PEDIG (mivel a 30-as éveim derekán járok,nagypapi)SZINTÚGY!Nem tanulatlan vagy apukám,hanem idióta homo kadaricus!A múltban élsz mindent elhiszel amit a párt(maszop) mond,és még tapsikolsz is hozzá,akárcsak a kommunista Koreában vagy Kubában szokás.Ennyi.Nincs miről a továbbiakban kommunikálnom veled.
KöBüKi
@apacuka: A harmicas éveiben is lehet valaki degenerált.!!!!!!!!!!!!!!!!
apacuka
@KöBüKi:Te Mézga-rokon,te legalább annyira visszamaradott vagy mint akit védesz!Te már csak tudod,bizonyára az voltál/ vagy világéletedben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.