Évi 250 ezer eurós jövedelem felett fizetendő jövőre Franciaországban a gazdagok különadója - erről állapodott meg a francia kormány a jobbközép kormányzópárt nemzetgyűlési képviselőivel kedden.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nagyon helyes! A gazdagok akik mindenféle törvények kijátszásával szedték össze a vagyonukat!
Dulcinea
És nálunk mikor vetnek ki különadót a gazdagokra?
Itt is vannak jópáran!
gabrella
Remélem SOS-ben mert már más lehetősége nem is lesz a kormánynak. A szegényekről már le van húzva a bőr.
kumming
@Dulcinea: de hát a java a parlamentben ül, mit vársz tőllük
eva1215
Itt különadót soha majd az aki nem vagy alig él mert az az igazságos ,ha adóznának nem lenne ennyi munkahely nem tudnánk dolgozni hisz azért lett 16% az adó hogy jöjjön létre sok sok munkahely Bajnai .programjába benne volt a lakásadó 50 millió feletti adóztatása el lett törölve mert őket mind hátrányosan érintette volna.No és az OTP vezér -most épp nem tudott volna szőlőt venni Villányba és borászati pince gazdaságot(Csányi borászat)Vagy a Demján aki csak havi 40millióval kevesebb adót fizet biztos ő is valahol gazdagit valakiket vagy magát.Az ikaruszos nagyvállalkozó az ECKHO tulajdonos mennyi embert dolgoztat? Igy fog fellendülni az országés elrugaszkodunk az EU tól meg sem állunk Kináig.

%

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.