Több mint 3,5 milliárd forintos áfacsalás megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek nyolc embert. A súlyos pénzügyi bűncselekményt elkövető céghálózat központi szereplője a Gazdaság.hu információi szerint a CBA-üzletlánchoz tartozó, elsősorban győri és mosonmagyaróvári boltokat működtető, 1991 óta a piacon lévő Delikát Kft. A költségvetést ért kár negyede térülhet meg a NAV tájékoztatása szerint, az elkövetőkre akár 20 év börtön is várhat....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Na most mi van? Ez nem külföldi multi.........
lópicigáspár
@Hókuszpók: Gondolom ezt elsősorban gabrellától kérdezted!? :-)))
marlin2
Én nem azért nem járok a CBA-ba, mert a Csúrkát, meg a Magyar Fórumot tartják fenn a vásárlók pénzén, vagy azért, mert a Fidesztől korábban kapott 167 milliót is odakonvertálták? hanem azért nem járok a CBA-ba mert drága, mert árú helyett tele van szlovák szeméttel, mert igénytelen a környezet, a berendezés, kizsákmányolt, életunt a személyzet, és vagy két éve kétszer megkínáltak büdös hússal, na azóta én nem járok a CBA-ba!!
Inkább elmegyek Lábatlanról a "szomszéd" SPAR-ba, vagy a TESCo-ba!!
Aki meg odajár, az azt kapja, amit érdemel!! :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.