Az adóbevételek növelését célzó ellenzéki javaslatokat is bírálta pénteki sajtótájékoztatóján Lázár János, a Fidesz-frakció vezetője és Rogán Antal, a képviselőcsoport gazdasági kabinetjének vezetője. Megerősítették, hogy a végtörlesztés szabályozásának potosításán dolgozik a frakció, de a határidő meghoszabbítása nincs napirenden. Rogán szerint az ÁSZ költségvetési bírálata csak egy visszatérő fordulat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Hogy te mekkora bunkó paraszt vagy lázasjani ,azt már régóta tudjuk.!
Káoszotok mértéke nem ismeri csak a negativ végtelen fogalmát és mélységét.!!!!
A bankrendszert nem megtörni kell,hanem meggyőzni hogy ugyanazzal a mértékkel mérjen mint a fejlett EU országokban.!
Mert az lesz a vége te TAHÓ hogy összefognak és kiviszik az MNB-ben tárolt eurómilliárdokat,és buktok mint az ólajtó,amit a disznó romák orbánc kitör.!!
Mindenkinek csak jobb volna ha ELTAKARODNÁTOK magatok belátásából,mert keserü lesz ha a népnek kell rádumálni benneteket.!!!!!!!!!!!
Dr.luigilongo60
Lázár Fiam!

Még sokáig rángatjátok a bankok farkát,Ti kaptok akkora sallert, hogy belekékül az egész ország és sajnos annak is Mi fogjuk meginni a levét.
Csizmás Kond
Fájdalmas nektek ha a bankokról van szó ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.