A kormány bízik abban, hogy Magyarország megtartja befektetésre ajánlott adósbesorolását - válaszolta a Reuters hírügynökség érdeklődésére a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára. A...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ma loptam a boltban egy csokit. Most bizakodok, hogy a kamera nem vette fel.....
Ezek tényleg ennyire hülyék???????
Fater59
Bízni szabad. De amit ,ebben az országban művelnek ,Orbánék , még a bóvli is ,dicséretnek számít .
51kacsa
Elmebajos egy ötlet a bizakodás! Nem bízni kéne, hanem munkahelyeket teremteni, adót csökkenteni, hitelesekeet segíteni és még sorolhatnám, amit a fidesz kiejtett a hazug száján még a választás előtt! Ezzel szemben nem hallok mást, csak elküldik az embereket a munkahelyükről, mert a chips adó, meg a multi adó miatt nem lesz fizetésemelés, és az évvégéig havonta bocsájtanak el embereket! S ez a munkahely teremtés????????? Nem sül le a bőr a képükről, mikor havonta az ÉVES nyugdíjam összegével többet visznek haza ezek a díszpintyek? Meddig lehet ezt még eltűrni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.