A Tárki Társadalomkutatási Intézet októberi felmérése szerint a teljes felnőtt lakosság körében továbbra is jelentősen vezet a Fidesz-KDNP a parlamenti pártok támogatottságát tekintve, és változatlanul nagy, 50 százalékos azoknak az aránya, akik nem tudnak pártot választani vagy titkolják választásukat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@nyanya001: Sokkal élesebb szeműnek gondoltalak! Az egy TEGNAPI cikk!:-)))
gibgab
Mint azt már sokszor megtapasztalhattuk, nem mindegy, hogy ugyanazokat az adatokat kik tálalják. Az inforádió (fenn, fideszes) úgy, a nol meg, így (nyanyánál). Mi meg azért vagyunk, hogy gondolkodjunk.
nyanya001
@gibgab: viszont mindkettő a Tárki felmérése :))
Misi mókus
Továbbra is sok a Fideszes, kényszerűségből, teljesen egyértelmű, hogy nincs alternatíva. Tegnap a párttá alakulni óhajtó 4K - tól kérdezte a riporter, hogy mik az elképzeléseik az ország megújítását tekintve, mik a válaszaik, megoldásaik a gazdasági, társadalmi problémákra. Válasz: na azt nem tudjuk, de majd 2014-es kampányig csak rájövünk. Itt snekit sem lehet komolyan venni. A hőzöngésig könnyne el lehet jutni ("Nem tetszik a rendszer"), de a megoldásokig nehezebben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.