Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter péntek délelőtt jelenti be a Nemzetközi Valutaalap delegációjának, hogy Magyarország egy biztosítás típusú megállapodást szeretne kötni az IMF-fel - mondta Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában. A miniszterelnök hangsúlyozta, Magyarországnak nincs szüksége kölcsönre, a megállapodásra az IMF-fel azért van szükség, hogy Magyarország biztosítsa a gazdasági növekedés beindítsását.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Sikerült lenyúlni, majd jelentős részben eltékozolni hárommillió ember összesen mintegy háromezermilliárd forintos megtakarítását. Erre azért volt szükség, hogy ne kelljen úgynevezett megszorításokat bevezetni, mivel a megszorításokról megmondták, hogy nem vezetnek sehova. Sikerült ugyanezért veszélyessé tenni minden magyarországi befektetést: a külföldieket kiszámíthatatlan különadókkal, a belföldit ugyanilyen kaotikus adószabályokkal és a haverok protekciójával. Továbbá sikerült sosem látott mélységbe taszítani a forintot, amit nemcsak a devizahitelesek szívtak meg, hanem az állam is. És nevezték ezt unortodoxnak.

zsolti
és az IMF majd csak úgy baráti alapon fogja biztosítani azt a valamit? mindennek ára van, mindegy hogy kölcsönnek, vagy biztosítéknak nevezzük.

nyilván van még kétharmadnyi hülye, aki beveszi ezeket a dumákat, és ha más szavakkal mondják el neki ugyanazt, akkor összezavarodik, de legalább a többi embert vehetnék felnőttszámba.
Dr.luigilongo60
A mellébeszélés és az etetés zavartalanul folytatódik.
Ezek a tetvek nem tanulnak semmiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.