Mong Attila berágott a szavait kétségbevonó Giró-Szászra, szó szerint közli az Orbánt kiosztó levelet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Állami gondozott
Az a gond, hogy fingunk nincs ami a lószerszámot akar a kormány?
Lehet, hogy girnyó nem hazudik csak annyit tud amit elmondanak neki?
szaboria1
Sajnálatos lett Giró!! Arra nem gondolt, hogy ha vége lesz ennek a kormánynak akkor Ő is szava hiteltelen lesz örökre.
keresztapa
@szaboria1: Az a sajnálatos, hogy Giró engedett hiúságának, mert tetszett neki a szóvivői titulus. Aki a politikával azonosul az a hazugságot fogadja el saját igazának, mint szóvivő hazugságok közvetítője lett, szemrebbenés nélkül vállalva a köz megvetését. Mivel a politika, a hazugságok,szándékos ferdítések, tudatos közvetítése a hiszékenyen remélők felé. Egészséges igazságérzettel rendelkező személy politikában szóvivő szerepet nem fogad, nem vállal. Aki ezzel az érzettel nem rendelkezik ,hiányában van az vállal szóvivői szerepet mellyel hasonulni tud, ez az ember tartásától gerincétől függ.
Rézangyal
Aha, értem. És ki fogja ellenőrizni a levél valódi, érdemi tartalmát? Mint tudjuk a fidesz diktatúrában nincs cenzúra, de tudj Isten, valahogy nem fogom elhinni azt, amit olvasok.
keresztapa
@Böjti Banyus: Isten elleni cselekedet politikus kinyilatkozásnak igazat adni, abban hinni illetve azt elhinni ha az nem templomba történik, szivárvány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.