Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szerint az MTVA székházánál csütörtökön történtek pikantériája, hogy "az a Lendvai Ildikó, aki a KISZ KB és az MSZMP egyik cenzora volt kulturális kérdésekben, illetve az értelmiség tevékenységét cenzorálta, vajon hogy kerül oda". Selmeczi erről csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt az éhségsztrájkolókat körülvevő kordon bontására vonatkozó kérdésre válaszolva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ez a debilarcú kifli és nyugdíjtolvaj -adócsaló inkább maradna csöndben. Ez az mszmp-zés meg már olyan uncsi. Amikor egy 3/3-as besúgójukból még külügyminisztert is csináltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@silber13: Ez a szenátoros történet ,majd kiment a fejemből !
marlin2
@silber13: Hát a "kiflicsücsök" !! :))
Más ember inkább zsemlét vagy pogácsát majszolt volna, de ennek a botoxos röfit a kifli forma "motiválta!!
Rézangyal
Gabika! A pikáns az, hogy te hogyan kerültél oda, ahol vagy és vajon mi tart még ott a gravitáción kívül?
Félreértés ne essék, Lendvait nem védem, utálom, de egy Selmeczi ne bírálja már idősebb és tapasztaltabb hasonszőrű kolléganőjét!
gibgab
@Böjti Banyus: Kettejük között nem csak életkorban és tapasztalatban van különbség,és nem is ezek a legfontosabbak. Lendvai okos, intelligens nő, ellentétben gabikával. Ja és Lendvai nem szereti a potyakiflit, a munkahelyi luxus fürdőszobát, a repcsiket és szenátorokat ...Ez nála becsületbeli ügy.
Fater59
@Böjti Banyus: A gravitáción kívül , talán a "szája " !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.