A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a hódmezővásárhelyi önkormányzat abban a levélben, melyet csütörtökön küldtek el Jelasity Radovan elnök-vezérigazgatónak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@gabrella: 200 millát?

Hú bakker, az tényleg szar.
gabrella
@luigilongo60: Na jó, ez (pénz)költői túlzás volt, de sokszor annyit.
Január
A gond ott van, hogy nagyjaink nem hozták meg idejében a megfelelő - az adósrabszolgaságot elkerühetővé tévő, állampolgárokat is védő - jogszabályokat - sőt a mai napig sem alkották meg őket. Helyette csak alkudoznak a bankokkal. A bankok pedig azt mondják betartják a magyar jogszabályokat, és a kör bezárult.
Tehát ki a hibás? Szerintem a jogszabályok alkotói. A bankok pedig azt teszik, amit a magyar jogszabályok megengednek. Eredményeként pedig adósrabszolga a fél ország.
Hókuszpók
@luigilongo60: Még náluk hülyébbek is vannak!
Anno a lakásunk előtt volt egy beugró rész, amit piaci áron megvettünk a társasháztól, és lezártuk, beépítettük. Mikor befejeztük a munkálatokat az egyik agyament lakó közölte, hogy be fog perelni mert többet ér a lakásunk.
gabrella
@Január: Persze,hogy igazuk van a bankoknak. Kihasználták a hülye kormányunk,hülye jogszabály adta lehetőségeket és az egész országot átverték.
Továbbmegyek: hülyék az emberek is akik ilyen képviselőket,politikusokat, kormányt választottak anno.
Dr.luigilongo60
@gabrella: Logikád szerint nem az a hülye aki leugrik a toronyház tetejéről, hanem az aki megtervezte és aki felépítette.
Érdekes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.