A Fidesz-KDNP-frakció kérésére a főpolgármester elhalasztja a Fővárosi Közgyűlés szerdára tervezett rendkívüli ülését, "mivel a Fidesz-KDNP frakció határozott ígéretet tett a kormánnyal folytatott, a BKV-ról szóló egyeztetés felgyorsítására" - tudatta Németh Zoltán, a Fidesz-KDNP-frakció vezetője és Tarlós István főpolgármester kedden közös közleményben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
A fenébe! Már megint megmentik !Már engem is támogathatna az állam,nem csak elvesz tőlem mindenféle adó formájában !
Vazul néni
Csak egyszer tartaná be Tarlós az ígéretét: pl. járatcsökkentés.
Én akkor kaptam sikítófrászt, mikor olvastam, hogy a piros hetes vonalán akár 5 perces várakozási idő is lehet!!! Te Úristen, hát mi lesz így szegény pestiekkel. Akár 10 perccel is később érhetnek be a munkahelyükre?
Nagyon sok városban, megyeszékhelyeken is, reggel és délután van rendszeresen tömegközlekedés, a köztes időben meg félóránként, óránként járnak a buszok, villamosok, este 9 után meg van egy utolsó járat, és annyi, nincs éjszakai járat, sőt vannak olyan vonalak, ahová csak tanítási napokon közlekednek járatok (megyeszékhelyen belül), stb.
És mégis van élet, az emberek mégis odaérnek ahová akarnak, és tudnak 3 percnél többet várni a csatlakozásra.
gabrella
@Vazul néni nem tágít: Nagyon helyesen tetszik mondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.