Összesen 12 milliárd forintból építhető fel a Ferencváros új Üllői úti stadionja, s márciusban, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"Veszek egy használt autót ami eléggé le van lakva. Az állapota miatt az előző tulajt szidom naphosszat. A motor felújítását rábízom egy olyan szerelőre aki még soha életében nem szerelt autót. Közben a maradék kis pénzemből, amit legjobb lenne a műszaki felújításra szánni, kicserélem az üléshuzatot, veszek bele illatosítót és pirosról átfestem narancssárgára mert az rettentő fontos. Apám nyugdíjas éveire félretett pénzét ellopom egy kis benzinre és hála a szakértő szerelőnek 5-10km/h val tudok is haladni (hátrafele), de a haveroknak mindig azt mesélem hogy 200-al süvítettem az autópályán."...Ez már kikivánkozott
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cartman985
Már megint ez a kúrva foci? vannak más milliárdszor sikeresebb sportágak is magyarországon, felgyújtani minden stadiont!!!
Levendula
Április 1-én Móricka felhívja az anyukáját:
- Anyu, gyere gyorsan haza, a szobalányon egy idegen bácsi fekszik
meztelenül!
Az anya persze szalad haza, és ahogy belép az ajtón, feldúltan, Móricka
vigyorogva mondja neki:
- Hehe, anyu, ez csak áprilisi tréfa volt! Nem is egy idegen az a bácsi,
hanem az apu!
pictor
Ez a foci most kurvára fontos, mikor sok településen éheznek a gyerekek a napköziben, nincs fűtés az iskolában, stb. Erre nem akarnak "beruházni"?
profon
@pictor: Már ne is haragudj de te ehhez nem értesz ! A gyerekeknek nem kell iskolába járni ,hiszen mindenki tudja ,hogy az utcagyerekekből lesznek a legjobb focisták. A sok ifjú tehetséget eladjuk külföldre és a bevételből kifizetve minden adósság :))
overdose1
Ez a legfontosabb Orbán rossz politika takarodás!
kkalman
Eddig azért döglődött a magyar foci, mert nem volt megfelelő stadion. Majd ha felépülnek az új stadionok, FTC, Puskás, Debrecen, aranylábú focistáink azonnal nyernek EB-t, VB-t BL-t. A fejlődésnek nem szabad gátat szabni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.