Januárban Bajnai Gordon népszerűbb politikusnak bizonyult, mint Orbán Viktor – derül ki az Ipsos legújabb közvélemény-kutatásából.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@profon: elviszel? Szép nagy fekete autóval? Q7...? :))
profon
@Dr. Akula: Még nem vagyunk kormányon (és kormánynál) miniszter úr ! :))
Dr. Akula
@lópicigáspár: Gáspár fel vagy véve! De mivel mi korrupció mentes kormány leszünk, ezért én, mint leendő pénzügyminiszter, meg kell hogy kérdezzem: mennyit ér ez Neked? :)))
lópicigáspár
@Dr. Akula: Korrupciómentes!? Kár hozzákezdeni. Tisztán az egész vállalkozás halálra van ítélve, a gazdaság alapja a korrupció, csak ezek a mostaniak azt nem tudják kit kell megkenni!:-)
verőce21
Magyarországon a megkérdezettek 82 százaléka szerint az „ország dolgai” rossz irányba mennek. Ugyanakkor a szavazni hajlandóknak még mindig több, mint a fele a Fideszre szavazna.
ez azt jelenti, hogy az ország több, mint négy-ötödének az anyagi helyzete romlott aminek tudatában van, de ezeknek nagy hányada nem lát összefüggést anyagi helyzetének a romlása, és Orbán Viktor gazdaságpolitikája között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.