Nagy várakozás előzi meg, hogy az államfő ma a nyilvánosság elé áll.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@qwertt : világos hogy úgy lemásolta szegény Paja remekét, hiszen a bolgár másodállásban kódexmásoló volt a rilai kolostorban!
Kutyafüle
@Kecske Béla: Igen,kedves barátom, csakhogy a Rejtőért rajongtunk, ittuk minden szavát éjjel-nappal, és hiteles volt, pedig a Rejtő nem is járt Oranban sem, meg az Irravaddy folyón sem.
silber13
@prédikátor : ne vetüljön Rád Atyám a feledékenység árnyéka, de csak birizgálnak a kíváncsiság manócskái : mi lészen a házelnökünkkel?
dr. prédikátor
@silber13: A hetedik pecsét felbontása.János jelenésekből:

És láték és hallék az égnek közepette egy angyalt repülni a ki ezt mondja vala hangos szóval: Jaj ,Jaj,Jaj a föld lakosainak a három angyal trombitájának többi szavai miatt, kik még trombitálni fognak.
Bizonny mondom jaj nekünk ha a skiccpali marad.
vukkocska
nem hiszem, hogy bármivel elő tudna állni. Ha nem lenne igaz, már rég perrel fenyegetőznének, de erről szó sincs. Schmitt által tett cselekedet MENTALITÁS. Ha valaki tiszta belülről, annak esze ágában sincs lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.