A sofőrök nem sztrájkolhatnának, ha polgári védelmi szolgálatra kötelezik őket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
Kapitalizmusba államosítunk ez már viccnek is röhej.

fidesz ország, fidesz hatalom.

Ha államosítja akkor újra a népé lesz??? Vagy csak a fideszé!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
1995-ben lett BKV Zrt. akkori vagyona 127 milliárd volt.
darwin
Megáll az eszem!Egy magáncégbe nyomjuk a milliárdokat?Ha a fővárosnak egy csepp esze volna, / az kéne még / megalakítaná a saját közlekedési vállalatát, ez a szarkupac meg eltűnne a föld színéről.
Feraj49
Majd a végkielégítésekből lehetne "venni" még egy BKV-t !Én is úgy tudtam /mert buta vagyok és nem eléggé informált,esetleg csak nagyon titokban ment az egész eladás/hogy a Budapesti Önkormányzaté a BKV.Most meg kiderült szó sincs erről?Ki adta el,hol a felelős,és legfőbb kérdésem hol a lóvé? Mire fől avatkozott bele az "állam " az adófizetők pénzéből,ha lenne vállalkozásom engem nem támogatna az állam,hanem sarcolna az adóikkal ,mint ahogy most is teszi !!!Végén kiderül a" nagy elszámoltatás" is csak színjáték!
Feraj49
Az Isten pénze nem elég a Bp.-i Önkormányzatnak.Mikor mondja az állam,hogy stop nem kaptok több támogatást ,és az Önkormányzati képviselők anyagilag is felelősek az általuk kinevezésre került személy szakmai tudásáért.Miért kapott 7 millió jutalmat a vezérigazgató ha szarul megy a cég,nem beszélve a magas jegyárakról.Mégsem elég?
deviance
A kormány milyen alapon támogatja a BKV-t? ugyanolyan módon nyomhatná bele a milliárdokat bármelyik közlekedési vállalatba, de az a pénz nincs meg, mert Budapesten kell a "jó" tömegközlekedés...
kurva drágán ad szart, és még tönkre is megy, szerintem hagyjuk megdögölni
verőce21
A hócipő tele van már attól a hírtől, hogy a BKV csődbe megy. Menjen. Majd ritkítják a járatokat, vagy gyalogolnak, kerékpároznak a Budapestiek.

Miért kell ezzel a hírrel tömni a nyolcmilliós vidékmagyarországot? Ez egyáltalán nem érdekli őket. Tarlós úgy sír emiatt, hogy a vidékiek is lelkiismeret furdalást kapjanak. Mintha Bp.-en túl már nem is létezne élet.
(Azonnal le kell állítani a 4-es /5-ös/ metró építéseket, csak azoknak lenne a fővárosban is akik a "sávjában" laknak. Ha nincs pénz a meglévőket üzemeltetni, minek még új?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.