Kerényi Imre szerint azért vannak ott, hogy erőt mutassanak. Tisztelik az EU-t, az USA-t, de elvárják a kölcsönös tiszteletet.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
A nem túl távoli múltban még a szovjet Moszkvát is tisztelte Kerényi elvtárs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@luigilongo60: Széles Gábor egy pénzisten, ám ez nem baj, mert az jobboldali. Itt csak a baloldali pénzistenek szúrják a szemüket.
Qrva nagy siker a bankadó, amit áthárítottak az adósokra, lenyúlta Viki és még tetszeleghet is a hős újkori Robin Hood szerepében. Azért írom, hogy újkori, mert a régi az tisztességesen rabolt, az új meg tisztességtelenül. Ráadásul, a réginek nem volt álarc és máz sem a pofáján, ami az újra már nem jellemző!
Kergekerényi meg művészi hajlamát a színházba élje ki, ne az utcán, mert ott lehet álságos dolgokat előadni, a színházon kívül az élet már nem olyan szórakoztató, nem arról szól mekkora magyarok vagyunk, hanem arról, hogyan éljünk meg holnap, mit tegyünk, hogy taníttathassuk a gyereket, legfőképpen, mit adjunk neki enni, hogy egészségesen nőjön fel! Nem baj ha mi bele is pusztulunk, de a jövő gyerekeit már azért ne tegyük tönkre, csak azért mert van most egy-két ember, akinek "grazi"gondolatok fogalmazódnak meg az agyában!
moiszikf
@luigilongo60: Gáborunk kispályás,nem is lett miniszter.
moiszikf
@libero: A bankadót már régen áthárították az ügyfelekre,pl. Rád is.
Dr. Akula
@moiszikf: ez így igaz!! A viktori ígéretek ellenére! Na de az meg mikor mondott igazat életének folyamodványában??? Ja, hogy soha??? Hát ez van, 2/3-os nyalógépek. (ez utóbbi mondat természetesen nem @moiszikf:- nak szólt...:)) :)
Dr plágium
Elvárom a magyar kormánytól hogy tisztelje a népet!
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Szerintem nem is nagyon akart az lenni, neki bőven megfelel az új Munka Törvénykönyv és az adórendszer "támogatása" és a háttérben lenyúlható közpénzek sokasága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.