A héten az elmúlt időszaki jogrendszeri átalakítások miatt elsősorban külföldről, míg a gazdaságpolitikai lépéseket illetően inkább hazai szakértők felől zúdult össztűz a magyar kormányra, amely a...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Azt hiszem, a végén mégis inkább egy kétéltűre cseréli a gyorsnaszádot. Már csak azért is, mert nem akar ebbe az "őrületes nagy sikerbe" bele fulladni! Szerinte siker, szerintünk meg vérfagyasztó amit csinál. Hogyan lehet az állami alkalmazottakat a többi devizaadós pénzéből segíteni...az nem alternatíva, amit ő ajánl! Az lenne az igazi alternatíva, ha nem destabilizálná az országot és az árfolyamok visszacsúsznának arra a szintre , amikor a szocik voltak hatalmon és akkor mindenki megoldaná tisztességesen a mások pénze nélkül!
Úgy gondolom, amennyiben dilettantizmusuk miatt jutottunk ide, az gáz, hiszen ők akartak lenni a szocik idején a szakértő kormány.
Viszont ha ez tudatos, előre megfontolt, évekig tervezgetett és dédelgetett tervezgetés volt, az még nagyobb gáz és felér egy hazaárulással, a magyar nép elárulásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.