Horn felismerte, hogy a kétharmad akkor is kétharmad marad, ha gesztusokat tesz az ellenzéknek – azzal a különbséggel, hogy az így nem tud a hazai és nyugati közvélemény előtt valamiféle áldozati szerepben tetszelegni. [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
2002 - től 2010 ig is volt egy konstruktív ellenzék-
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@senkifia68: nem olvastam végig. Az első mondatnál elakadtam. Konstruktív ellenzék 2/3-os kormánynál? Nem mondod komolyan? Olyan konstruktív ellenzéke volt, mint a mostaninak. Csak ők nem éltek vele vissza.
Csizmás Kond
@vukkocska: persze ők voltak a jók...annyira jók, hogy majdnem belegebedtünk.
vukkocska
@Csizmás Kond: már csak most gebbedünk jobban bele. Csak ketten vagyunk a vártán?
Csizmás Kond
@vukkocska: ...lehet, hogy elriasztottam a többieket ?
senkifia68
@vukkocska: Mitől konstruktív egy ellenzék szerinted? Szerintem a társdalom fejlődését, haladását támogató indítványokkal, a kormányzó párt ezzel ellentétes döntéseinek tetteinek bírálatával, ellenzésével. Nyilván az ideológiai nézetek különbségéből fakadóan mást ért a multi és a bank és mást ért a munkavállaló szavazó polgár haladáson, de azért vannak általánosságban elfogadható szempontok! A Horn kormány idején a FIDESZ számtalan, a Bokros csomagot és általában a gazdaság politikát bíráló nyilatkozatot tett, de a lényeges kérdésekben vagy elfogadták, vagy tartózkodtak a parlamenti szavazásnál. Nem is a FIDESZ volt Hornék ellenfele abban az időben, hanem a Torgyán által vezetett kisgazdapárt. E kor szálló igéje lett a "MONNYON LE!", hiszen Torgyán doki amikor szóhoz jutott nem is mulasztotta el felszólítani erre Hornt!
Viszont a magyar politikai életben ismeretlen volt az a negatív hecc kampány amit az MSZP 2002-ben felvezetett! Azóta folyik a politikai gyűlölködés, azóta nézi Lendvai Ildikó szavaival élve a politikai hatalom ELLENSÉGNEK az ellenfelet!!
vukkocska
A lényeget írtad le. Akkor figyelembe vették az ellenzék javaslatait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.