Az MSZP szerint a kormány személyijövedelemadó-politikájának totális csődjét jelzi, hogy az átlagos keresetűek idén több mint tízszázaléknyival kevesebb pénzt visznek haza havonta, mint tavaly.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Az , de most könnyen pofáznak . Mikor kormányon voltak meg elloptak mindent amit lehetett. De mi van a BKV-t szétlopó szocikkal ? Van a fityeszbe ismerősük és elsimítják az ügyet ? Két nap alatt meglehetne oldani a problémákat de csak ahhoz értenek hogy az állampolgárokkal fizettessenek meg mindent. Aki amit egyszer ellopott az már az övé ?
Dr.luigilongo60
@kopeba: A jelenlegi tények egyelőre azt mutatják, hogy a fityesz által feltárt ügyek fele sem igaz, illetve még vádemelési szakaszba sem jut.
Hogy ki lopott és ki nem, az látszik az ország mostani helyzetén, ehhez nem kell közgazdásznak lenni, a pénztárcánkon érezzük.
gabrella
Ebben igazuk van. Ilyen helyzetben egykulcsost bevezetni tragédia a tönkretett dolgozó embereknek.
nyanya001
MSP vagy nem MSzP igazuk van !
500 milliárdos lyukat ütöttek vele a költségvetésbe !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.