A januári Békemenet résztvevőinek mondott köszönettel kezdte Orbán Viktor 14. évértékelő beszédét a Millenárison. A kormányfő szerint a zátonyra futott olasz tengerjáró hajó kapitányához hasonlóan viselkedtek azok, akik nyolc év alatt zátonyra futtatták Magyarországot: elsőként hagyták el a fedélzetet, és nem érdekelte őket, mi lesz az emberekkel. A miniszterelnök szerint a szocialista kormányok "mindent eltüntettek, ami sűrűbb a levegőnél", és ilyen előzmények után az alapos elszámoltatás a legkevesebb, amit elvárhatnak az emberek a jelenlegi kabinettől.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Vitya, mivel kezdjük? MANYUP pénz jó lesz kezdésnek? Vagy az emberek nyomorba döntése a nemzetmentő ötleteiddel?
gibgab
A beszéd is elég lapos volt. Némely részét mintha már hallottam volna szó szerint ugyanígy. Egyébként se tud újat mondani, unalmas.
silber13
Te kis huncut felcsúti majomhorda vezér! Na igen! Az a fránya Manyup, meg a MOL részvények pénze, meg a tavalyi, sunyin felvett hitel! Ezek mind HUSS! Eltűnték magukat! Hová tettétek ezeket, te Hungária Merline? Erről kéne elszámolnod, te köcsög!
coyote3
Hát kisköcsög, ha egyszer tényleg elszámoltatnak majd téged meg a bandádat, akkor kerekedik el a szemetek. Bár Handó Tünci ezért került oda, ahova...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.