Civilek gyűjtést kezdeményeznek egy új nemzeti légitársaságért, terveik szerint ezer forintos adományokból létre lehetne hozni...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
LOL

Egyáltalán kell nekünk a malév?
Biztos vannak más cégek is amik szívesen betöltenék a szerepet. A lényeg ,hogy a reptéri kiszolgáló személyzet maradjon meg és fizesse őket valaki. A többi engem hidegen hagy amíg járnak repülők.

Természetesen a kiszolgáló személyzetnek a jobbik fele maradjon meg mert elég hülye hiba volt a multkor is amikor a 3 mas szalagra írták a csomagokat erre láttuk ,hogy jéé ott megy a 4 esen kifele a bőrönd. Oké én értettem mivan amikor mondák ,de a külföldiek csak néztek..
Dr. Felipe
A tervek szerint ezer forintos papírrepülőkből fog állni az új nemzeti légitársaság a zorbáncair mert ahogy a nagy tanító mondta, nem a kondenzcsík tolja a repülőt. A papírrepülők ugyanis a szelek szárnyán siklanak vagy igyál egy redbullt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.