Gyurcsány Ferenc szerint kérdés, hogy ha volt az államra több százmilliárd forintos fizetési kötelezettséget rakó titkos záradéka a Budapest Airport (BA) privatizációs szerződésének, az Orbán-kormány ezt miért csak a Malév csődje után hozta nyilvánosságra. A volt miniszterelnök az MTI-nek szerdán küldött közleményében azt írta: mivel a jelenlegi kabinet két év alatt sem talált megoldást a légitársaság problémáira, a vállalat csődjéért minden felelősség Orbán Viktort és kormányát terheli.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@varirmag: A fitymáresz Budai segedelmével mesterséges hisztériát kel csak a hívek megelégedett szórakoztatása céljából.
A több tucat feljelentés és megszellőztetett ügyekkel vajon mi van?
Mi van a kormányváltás alatt kidülő csontvázakkal?
Semmi bakker, csak halk szellentések lettek az ügyekből.
Cirkusz hiszékeny barmoknak és semmi más.
Fater59
Ennek a gerinctelen pondrónak , nem is kell , hogy legyen .Mindent előre , beprogramoztak , csak azt mondhatja , amit szeretett vezére előre ,beletáplált .
silber13
Na de Fletó!! Hol a jó modorod? Azt hiszed illő dolog így beszélni a Fidesz I. Nemzeti Médium és Asztaltáncoltató Bajnokság győzteséről, a Halottakkal Pusmogók szervezet tiszteletbeli elnökéről?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.