Nem szűnnek a nyugati országok és Irán közötti erőfitogtatások, melynek ma egy újabb fejezetéhez érkeztünk. A perzsa ország egyik hadihajója átlépte a Szuezi-csatornát, így jelenleg a Földközi-tenger...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Addig baxtatja őket israel és amerika hogy begurul az oroszlán!Mert Szaddam csak egy kispista volt!De Irán és a mögötte lévő arab világ igen csak nagy falat lesz még a taknyos zsidóknak is.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luigilongo60: ma, 10:41
Ez a legérdekesebb az egészben...:)))
" de előtte az i. e. 3. évezred végén, a 2. évezred elején kánaániták semita törzsei telepedtek meg itt"
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Akkor ezt is olvastad remélhetőleg:

"Az érintett területek körülbelül 3000-3200 éve lakottak zsidó részről"
KöBüKi
Akkor most álljon meg a harci menet!!!A zsidók Israelt kizsarolták,Amerika ebben támogatta őket.!/Mert ott is már abban az időben is nagy befolyással birtak a zsidók.!/
1929.gazdasági válság!!Kik is juttatták hatalomra Hitlert?Kik voltak azok akik pénzelték háboruját???Kiknek állt érdekében hogy ujra fogyjon a posztó,az üza,az élelmiszer,a fegyver???A dolgok mozgatói a háttérben álló,-főképp zsidókból álló -pénzügyi körök.!!!AKIKNEK SEMMI SEM DRÁGA!!!
Saját bibliájukban fennen hirdertik,: - ők a kiválasztott nép.!!!
És istenbarma világunk elfogadja csasvaros gondolataikat,és nem hajlandók észrevenni: - AZ EGÉSZ EMBERISÉG A ZSIDÓ BANDA "KÉSZ ÁTVERÉS SHOW-JÁBAN" A B A L E K!!!
libero
@luigilongo60: "Világuralmi törekvésekről akkor lehetne beszélni, ha jelentős idegen területeket foglaltak volna el."

Mi számít "jelentős terület"-nek? A szomszéd állam területére építi telepeit, pénzért "megvesz" európai országokat... (Maga a miniszterelnökük jelentette ki, videofelvételeken rögzítették, példaként felhozta a Lengyelországot és MAGYARORSZÁGOT erre!)

Ezek nekik NEM IDEGEN területek??? Ezek nem jelentős területek?

És akkor a többiről még nem is esett szó...

Azt hiszem senki nem szólna semmit, talán még szeretné(n)k is őket, ha megmaradnának azon a "sivatagos 20 770 km²" területen, amit nem sajnál sajnál tőlük senki sem. Csak sajnos úgy kúsznak el a karmaik azon a bizonyos területen túl a Föld minden irányába (és eresztenek gyökereket) mint a tarack föld alatti hajtásai...
Dr.luigilongo60
@libero: Elfoglaltak volna bennünket?
Lemaradtam valamiről?
keresztapa
@libero: Eredendően igazat írsz, nos ezt a gazt kell gyomirtóval Gialkával permetezni, azaz Kuncze ciántablettájával ellátni, orvosi rendelés nélkül. Ezek a világi terroristák !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.