Tavaly megint eltűnt egy közepes városnyi ember. Több házasságot kötöttek, de kevesebb a gyerek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Fogyunk rendesen! De ki az a marha aki gyereket csinál ezeknek, amikor a saját megélhetésünk is kilátástalan. Felelősséggel jelen helyzetben nem lehet gyermeket vállalni! Sajnos!!:-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@gabrella: Jujj!!
Már megint olyan "jókat" írsz!!
Lengyel
Ha a békemenet létszámát is hozzáadjuk, akkor bőven 10 milla felett vagyunk. :)))
darwin
@palika: Nem "a" gyereket nem vállalják a párok,hanem a másodikat, ill .harmadikat nem vállalják. Ezért fogy a magyar.Tehát nem az emberek rosszak,hanem a társadalom.A felelős ember csak biztonságos helyzetben szül.Nem a cigányokról van szó.Ők sem szaporodnának,ha az állam nem támogatná őket feleslegesen.Az állatvilágban is van szelekció.Ha nincs elég béka ,nincs gólya.Ennyi.
KöBüKi
Jobb lenne ha nyolcmillióan lennénk!!! - CIGÁNYOK ÉS ZSIDÓK NÉLKÜL!!!
dg
Sokkal nagyobb a baj. A megélhetés után külföldre emigráló fiatal generáció zöme soha nem fog hazatérni. Mivelhogy a lányok bátrabban (ismerőseim jórésze bátrabb volt, mint én, ezért én itthon maradtam...) vágnak neki a nagy kalandnak, így nagyobb eséllyel ők azok, akik le is telepednek ott, ahol nagyobb esélyt látnak egy biztonságos élet megalapozására. És ez a lényeg. Itt, Európának ebben a szegletében NEM lehet tisztességes munkából megélni, ennek folyományaképpen nem lehet elvárni a tanult 25-35 év közöttiektől, hogy minimálbér, esetleg munkanélküliség mellett gyereket vállaljanak. Mert nincs miből.
Nőtt az Uniós csatlakozással a kivándorlás mértéke, akik kint maradnak, azok zöme kint talál társat magának. Ezek túlnyomó többsége vegyes kapcsolat (angol-magyar, angol-ír, vagy akármi-magyar), így a kint mgszületett gyerek sem lesz már magyar.
Itthon pedig kiesik egy teljes generáció a meg nem született gyerekek miatt.
Mert ezek a gyerekek nem fognak bölcsibe, óvodába, iskolába járni. Bár kimutathatóan csökkenni fog a munkanélküliség a kevesebb ember miatt. Ezt majd jól meg is lovagolják, de könyörgöm, eltűnik egy generáció! Utána már nincs megállás, eltűnik a többi is.
Dr. Felipe
Csak ennyi? Akkor mindenki hozzon magával még egy embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.