Az előzetes szakértői prognózisoknak megfelelően jóval 400 milliárd forintos főösszeg alatt alakulhat Budapest 2012-es költségvetése − derül ki a Fővárosi Önkormányzat előterjesztéséből. A hiány...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@palika: Miért kell a tolvajok városán csodálkozni, ennek természetesnek kell lennie, mivel az ország jövedelme BP-re áramlik, ők élvezik az ország komfortját, tolvajlási profizmusát.
kacsa0707
@marlin2:
Már elküldték a süllyesztőbe.
Mit alkotott adósságon kívül???
palika
@keresztapa: Hát,ja, de az ember még bízik és bízik!:--)))
keresztapa
@palika: Bízni csak akkor egészséges, ha az egyén nem csalatkozott, abban akiben bízni kellett, de a valóság azt tartalmazza, hogy mindben csalódtunk amiben mindannyian bíztunk! 1990-.. Rendszer bársonyos forradalma. A magyar társadalom nem erről az Európai Unióról döntött 2004 - ben, az ország uniós tagságáról szóló népszavazás Szükségessége mellett. Utólagos szabályozási rendszerek bevezetése ami a nemzetállamoknak aláírás kötelezett, szüntetik fokozatosan a Nemzetállamok szuverenitását, nemzetérdekük feladását, a vezető állam piacérdekének megfelelően.
Magyarország helye, szerepe, jövője az Európai Unióban a kisebb, és közepes gazdaságilag harmadlagos országokkal egyetemben, csak gyarmati rabszolga szerep juthat, a diktátumokat csak elfogadni képes lehetősége miatt, a diktátumot gyakorlókkal szemben. Modern 21 század gyarmatosítás elfogadásával amit az EU biztosít.
palika
@keresztapa: Jól megfogalmaztad!:-)) Akkor mit tehetünk, mit csináljunk? Tudsz valami megoldást?
keresztapa
@palika: Meggondolandó az a feltevés, hogy megéri - e az Unió tagjának lenni? Mi szól a tagság mellett? Mi ellene? Az ország vezetői milyen célt tűztek az ország élhetőségének érdekében, és mi a megvalósítás követelménye, elfogadható - e a nép által, egyetért e- a céllal, vagy az évről évre visszatérő megszorításokat, az IMF által diktáltakat aminek következménye, a még nagyobb megszorítás, a Banki érdeknek mértékében. Ez bizonyított 2005-, től minden évben, eredmény még több megszorítás, az ország élhetőségének végső határa. Vezetőink hatalom mániáinak kielégítésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.