Sánta János a Continental vezetője a kezdetektől együttműködött a törvényjavaslat kialakításában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csótány13
nem pestiként a hétvégén egy pesti boltban vettem cigit, mikor megláttam hogy 60 forintot drágult csak néztem, ejha... kiléptem a boltból és odébb mentem mert ugyebár bejárat nem lehet dohányozni, de álldogálva elpöfékelek egy cigit nézem a környezetet..
egyszer csak két közterületes látom igen méregetnek valamit a szemükkel, először azt hittem, hogy az ott parkoló autó nem esik bele a nemlátható vonalba, aztán előrenézve látom, hogy buszmegálló van előttem .D ohh mondom ezek valszeg azt nézik, hogy pöfékelő zónában vagyok-e éppen.. aztán odébb is álltam.. de így sétálva azt néztem, hogy elég kevés hely van ahol épp rágyújthatnék mert vagy az út közepén kellene állnom vagy esélytelen szinte a dolog, a sok bolt, üzlet, kocsma miatt..
3 hét múlva én már repülőn ülök remélhetőleg egy szebb ország felé, de ez azért megint billentett a miértek mérlegén, hogy innen sajnos el kell menni, ez most nem az a hely ahol én élni szeretnék...
kkalman
A piaci szabad verseny befolyásolását mintha EU-s törvény tiltaná. Márpedig ez a törvénytervezet, mint olvasható, pont a piaci versenyt igyekszik befolyásolni. Csak úgy, fityisz módra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.