Az Európai Unió pénzügyminiszterei a várakozások szerint ma, kedden bólintanak rá arra, hogy az Unió vonjon meg 2013-as támogatási pénzeket Magyarországtól, mert nem tatja hihetőnek a költségvetés kiegyensúlyozásáról szóló magyar terveket. A túlzottdeficit-eljárás folytatása oda vezet, hogy a kormány kénytelen olyan megszorításokat alkalmazni, amelyek nem csak egy évben, hanem hosszú távon rakják rendbe az államkasszát.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
De csakis kizárólag az állampolgároknak.A többi meg megy a maga útján mint eddig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@palika: Engem 30 éve csak megszorítanak.Mindig arról van szó , hogy a jövőben majd jó lesz.Mikor?
palika
@darwin: Tudod hány de hány embert szorítanak nap mint nap? Nagyon sokat és mit tudnak azok az emberek tenni ha már a nyakukon a hurok és nincs tovább? ...
Sorolom: betegek lesznek, mind fizikai mind szellemei leépülés , hitét veszti, erkölcsileg nullára fut, öngyilkosságot követ el...! De nem sorolom, mert nem! Már sokszor leírtam, hogy hogyan és mikor lesz ennek már vége! Ezt egy módon tudod megtenni, ha csak egy picit is, ha megpróbálsz nem beállni a sorba, ha pedig már benne vagy egyszerűen ÉLETMÓDOT VÁLTOZTATSZ!
gabrella
@Don Quijote: Igen, mindig csak ezt szajkózzák és szépen,lassan megöregedtünk,meghalunk és utánunk a gyerekeinket etetik ezzel a hazugsággal.
keresztapa
Szorításon kívül tudnak ezek másban is gondolkozni, ez már IMF tartós folytatólagos betegsége, vezetőink utasításos lekötelezettségével.
keresztapa
A pártok állami támogatásának azonnali megszüntetése, mindaddig még az ország gazdasági helyzete azt lehetővé nem teszi, a megszorítások teljes feloldásáig minden képen. Bizonyossá vált, hogy a váltópártok az ország gazdaságával nem, de sajátos uralkodói vágyaik kielégítését helyezték elsődleges követendő céllá.
glycerin
A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében, átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.