Mindössze három tekercs vécépapírt lopott egy tolvaj a büki élményfürdőből, de a fürdő biztonsági embere kihívta a rendőrséget. Egy vattai férfi egy csomag kávé és néhány szerszám eltűnése miatt fordult a rendőrséghez - a tapasztalat az, hogy az embereket a legkisebb sérelmek is eléggé irritálják ahhoz, hogy a hatósághoz forduljanak. De ha a nyugdíjas néni megeszik az áruházban egy sajtos pogácsát, azért a biztonsági őrből is előjön az ember.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Hogyha a rendőrök léptén nyomon szívatnak minket akkor mi is szívatjuk a legkisebb dologgal is.
Rendesen szednek tőlünk pénzt. Amikor eltűnik valami amiért megdolgozik az ember nyilván rosszul esik ,hogy inkább büntetik a gipsz jakabot mint ,hogy visszaszorítsák a bűnözést.

Ugye egyeseknek lehet kérkedni azzal ,hogy nőket futtatnak meg százezrekkel pózolnak miközben rokkant segélyen él ,de ugye a rendőr szemében mondjuk mi bicajosok akik a kihalt járdán rohanunk reggel sokkal fontosabbak vagyunk...

Mindenkiben van egy ilyesmi érzés és ezért történik minden..
gabrella
Ezek (tv-ben láttam) ipari méretű tekercsek voltak. De ha kisebb akkor is bosszantó,hogy kórházakban, stb. ha szükség lenne rá nincs papír.
Remélem a wc papír tolvajok mind így járnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.