De végül némán, ülve, Himnusz nélkül esküdtek a gárdisták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
@patrióta: ja, hogy oka is van a menetelésnek, nem csak úgy szimplán hülyék? és akkor mi változott azóta olaszliszkán vagy bárhol, amióta ezek a műbőr bakancsban meg a terepmintás disznóvágó kabátban illegetik magukat? számolj már be róla, mi a haszna ezeknek. azon kívül, hogy a cigány még jobban utálja a magyart, a magyar meg a cigányt. jól megoldották a problémát, olyan igazi turbómagyarosan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
Csupa intelligencses pasi:)
Laknátok a szomszédomban mindjárt kőne a gárda.
patrióta
Agyhalott neked a tudod kid! Én pont, hogy érvnek hoztam fel olaszliszkát de te kezdtél arcoskodni nekem! Olyan vagy mint 1 ló aminek fent van a szemellenző!!! Nézzél szét magad körül Turbómagyar!
zsolti
@patrióta: olaszliszka mire érv? hogy szükség van a gárdára, mert bereccsent egy hülye család, és meglincseltek valakit? ennél sokkal súlyosabb esetek is vannak, voltak előtte és utána is, ezt az egyet kiragadta a média, és azóta rágjátok a gumicsontot, meg ez egy ilyen tök jó kis hangzatos jelszó lett, hogy olaszliszka. és ha van gárda akkor mi van? minden fa mögött állna egy gárdista, és ilyen esetekben közéjük ugrana, vagy hogy képzeled? vagy attól, hogy van a gárda a településen, megváltozik ezeknek a cigányoknak a mentalitása, és legközelebb nem esnek neki? szemellenző, ha leveszed ilyen kérdésekre tudnád te is választ.
patrióta
@zsolti: Nem vagyok fajgyűlölő! Nem minden cigány utálok! Ha csak, M.O.-on lenne velük baj akkor oké, jogos! De a gárda legalább felhívta a figyelmet a cigánybűnözésre, és hidd el, hogy sok ember meghalt volna már, ha ők nem mennek oda és így a figyelem nem irányul rá a dolgokra! Egyébként mást is csinálnak ezen kívül pl: véradás, Katasztrófa helyzetek, régi temetők gondozása stb. Itt 1 pár érv!
patrióta
@zsolti: Olaszliszka nem csak 1 érv! Azt mutatja, hogy a cigányoknál ez a szokás,ez tény mert nem az volt az első és utolsó eset, mert sokan közülük gyűlölik a magyarokat, köztük téged is! De tisztelet a kivételnek!
sólyomszem
@zsolti: Nem értelek! Miért kell érvelni olyanért, ami a fertőzött helyen lakóknak megnyugvást jelent? Abban van igazság, hogy a rendőrség dolga lenne az ilyen esetek felszámolása, a rohadékok féken tartása, csak sajnos nem adnak eszközt a kezükbe. Akkor mi marad? Szépen kialakul egy önvédelmi gárda, amit minden eszközzel sárba akarnak tiporni a csodálatos jogvédők és bérenceik. Nekem sem tetszene, ha cigány lennék és gátolnának a rablásban, a gyilkolásban, tolvajkodásban. Elszaladt a lovacska a cigányokkal, ez pedig a hatalom hibája. Én értem, hogy nem lehet mindenki mellé embert tenni, de azt sem lehet, hogy mindent megengedni ezeknek a vérszívó patkányoknak. Zsolti, miért nem emeled fel a szavad azért, hogy nagyobb biztonságot teremtsen a rendőrség? Zsolti, te keveredtél már bele cigányokkal valami súlyosabb tettlegességbe? Tudom most jön, hogy nem csak cigányok a banditák. Igaz, nem csak ők! De jóval nagyobb arányban vannak, ha csak a szűk környezetemben nézem is! Itt nálunk a kerületben most áthelyeződtek a rohadékok, mert a rendőrség jobban járőrözik a szokott helyükön, ahol csak szemétdombot és félelmet hagytak maguk után. Az anyámat is megfélemlítették. Kicsit most kikeltem magamból, de hidd el nem véletlenül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.