A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ifjúsági tagozata arra kéri a Corvinus Egyetem vezetését, hogy Schmitt Pál doktorijának vizsgálatához hasonló eljárást indítson Bokros Lajos doktorijával kapcsolatban. A jeszesek a Magyar Külügyminisztériumot is felkérik, hogy a Panamai Állami Egyetemtől hivatalos formában kérjen igazolást arról, volt-e Bokros Lajos nevű hallgatójuk. A párt szerdán kiadott közleménye szerint az egyetem 1995-ben hivatalos levélben állította, hogy nem volt. A Panama-kérdés 17 éve már az országgyűlésben is felmerült. A JESZ szerint Bokros Lajos a Magyar Demokrata Fórum tagjait a 2010-es választások előtt, képviselőjelöltté válásának idején arról tájékoztatta, hogy doktorija megírása előtt egy évig a Panamai Állami Egyetemre járt, ahonnan ösztöndíjat is kapott. Ezt a lehetőséget saját elmondása szerint úgy nyerte el a közgazdász, hogy félév alatt megtanult spanyolul felsőfokon, miközben korábban semmit nem tudott a spanyol nyelvről…

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Most jön az, hogy akit gyűlölnek vagy
beakarnak sározni ha kell ha nem megy majd a feljelentés !
Beindul a dominóelv.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Na, akkor szedjük elő a többi politikus doktoriját is, hátha kiborul még néhány szaros bili.
marlin2
DE UGYE AZ (ha rábizonyítják) SEMMIVEL NEM KISEBBÍTI A PALIMADÁR TOLVAJLÁSÁT??
nyanya001
Most jön az, hogy akit gyűlölnek vagy
beakarnak sározni ha kell ha nem megy majd a feljelentés !
Beindul a dominóelv.
marlin2
Hozzátartozik a történethez, hogy a Bokrossal ezt már egyszer - minden eredmény nélkül - eljátszották!!
Mindenféle irományok keringtek a neten, volt cirkusz a parlamentben, feljelentés az ügyészségen és a Bokros lemosta a "rágalmazóit", mint a reggeli eső a járdát!!
Talán a Schmittnek is azt kellett volna tennie - ha nem lopott!!
Atha
Nem szeretném védeni a védhetetlent, de abban az időben (és sajnos most is gyakran) bevett gyakorlat a "zsoldosokkal" készített doktori vagy diplomamunka. Sok történetet hallottam, láttam a témában és élek a gyanúperrel hogy akik nem az első alkalommal, hanem felnőtt fejjel, elfoglaltan, esetleg egy jó pozícióban szereztek magas minősítést, sokan így csinálták. Ez a bajt nem annulálja de szerintem lenne itt görögtűz ha belenéznénk egy-egy doksiba jobbról és balról egyaránt.
Ki számított arra abban az időben hogy a net ennyire megkönnyíti a keresést mára és a "ctrl copy"-t se perc alatt meg lehet találni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.