Miniszterelnöki szinten folytak tárgyalások arról, hogy miként kell kezelnie a kormánynak a Schmitt Pál lemondásához vezető plágiumügyet. Információink szerint Réthelyi Milós nemzeti erőforrás miniszter Orbán Viktorral folytatott egyeztetése után döntött úgy, hogy visszadobja az egyetemnek azt a jelentést, amely megállapította, hogy Schmitt doktori dolgozata többségében másolat volt.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Pontosabban vekker tolta el magától. Érdekes, hogy sokáig pont az nem szólalt meg, aki nyaralásából sms-en választotta ki a nemzet golyóstollát.Mondjuk érthető, ha eltolta magától az ügyet, hisz ez azt jelentett volna, hogy nem tévedhetetlen. Ugyanakkor elég gerinctelen dolog volt sunnyogva hallgatnia az ügyben. És talán még gerinctelenebb volt magára hagyni Plágium Pált. Mondjuk ez a fajta "használlak, míg hasznomra vagy, majd eldoblak" mentalitás nagyon is jellemző erre a cezaromániás lényre. (Ajánlom mindenkinek a "Hitler-út a hatalomba " című filmet. Megdöbbentő a hasonlóság a két mentalitás közt.) Ugyanakkor gerinctelen volt DR Phd Schmitt is, mert ha valaki tudta, hogy készült a doktorija, hát az pont ő volt. Illett volna a futtatójával közölni ezt a tényt.
Január
@coyote3: Ez már megtörtént, ismerős, már más is járt így, hogy használták aztán eldobták. Ilyenek a politikusok, tisztelet a kivételnek.
Szerintem pedig most kellene lezárni ezt a hosszú ügyet, már túl van tárgyalva...
Hellcat
@coyote3: A 2 nagyonokos szóvívő is ilyen...mondják a kezükbeadott hülyeséget egy valag pénzért, cserébe oda a teljes hitelességük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.