Pénteki, köztelevíziónak adott interjújában Schmitt Pál még azt hangsúlyozta, doktori címének elvétele nem függ össze köztársasági elnöki pozíciójával, hétfőn mégis bejelentette lemondását.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Hogy? Egyszerű. Vagy ő csinál segget a szájából, vagy Orbán. Szerintetek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Nehézkesen. Nem nevezném "emelt főnek". Ja, havi 1,5 milla, az nem kevés.
Valóban nem a dr. - a "summa cum makulátlan" ember jelölése, megválasztása, szorgos mindentaláírás-kényszere, az elmúlt néhány hónap összevissza vagy sehogyse nyilatkozása, elcseszett jogászkodása, mások hibáztatása... - nem a szeretet és tisztelet, nem is az ellenzék taszította le, simán egy kis forradalom. Kellett ennyit emlegetni?
Dr plágium
@sokanvagyunk: Úgy tűnik, ez nem fülkeforradalom volt!
dr. prédikátor
Hát úgy hogy a főnöke a cigus fecalicus megengedte neki a lemondást!!!
yazo64
A fizut és egyéb kiváltságait ezután is megkapja:S
Ennek is van az a pénz amennyiért korpásnak hazudja a haját... pfff...
barew7
Mérhetetlenül naív, aki azt gondolja, hogy Schmidt Pál boszorkányüldözése egy húsz éve elévült, hatalmas botránnyá duzzasztott, szubjektíven eleve negatív módon megitélt kisdoktori értekezésének történetéről szólt! Kíváló alkalma volt ez a pártoknak az emberek felheccelhetőségének tesztelésére, másrészt a "piacok" igénye szerint egy a "piacoknak" is tetsző köztársasági elnök kijelölésére! Schmidt lemondásának örvendő honfitársaimnak üzenem: vissza fogjátok még sírni Schmidt Pál ex elnök urat!!!
A politikában semmi sem az aminek látszik, sőt még az ellenkezője sem igaz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.