Visszaveszi a napokban a nyomógombos riasztókészüléket az idősöktől, mert a siófoki kistérségi társulás pénzhiány miatt megszüntette a jelzőrendszeres házi segítségnyújtást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Meg aztán így lesz kevesebb nyugdíjas.Ne tudjon segítséget kérni,ne nyomogassa azt a gombot.Mert megbecsülik az időseket,és minden segítséget meg ad az állam,hogy ...meghaljanak !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Hókuszpók: Pontosan erről van szó. Mert ha nem veszi fel a telefont amikor vissza hívják azonnal küldik a segítséget. Legalábbis ezt olvastam a szóró lapjukon.
silber13
@Feraj49: és az öregek vagyonkája, pénzecskéje iránt nagyfokú érdeklődést mutatók számára elérkezik a bőség és a zavartalan " munkavégzés " ideje. Fene essík beléd Hordógyártó Sándor!
Feraj49
@silber13: Leírók egy valós ,még egyszer írom "valós" statisztikai adatot. A magyar férfiak 65% nem éli meg a 65 éves kort!!!??? Ez Ausztriában,Németországban /nyugati országokban / kb. 85%. Arról már nem is beszélve,hogy a kedvezmények drasztikus lefaragásával csökken a megélhetésük aránya.
Hókuszpók
@szaboria1: Nem egészen így van, amikor megnyomja a vészhívót, a diszpécser azonnal beszélni tud vele, nem kell külön telefonálgatni, éppen ez a jó benne.
feketeözvegy
24 órás egészségügyi és vészjelző szolgáltatás idősek, egyedülállók, betegek részére.

* állandó felügyelet távoli szeretteinknek
* karon viselhető mobil jelző
* a kérhető segítség lehet orvosi és biztonsági
* riasztás után azonnal indul a járőr autó és a szakápoló
* kétirányú beszédre alkalmas

Kívánom ezeknek a mocskoknak tapasztalják meg, milyen az, amikor elesnek, nem tudnak felállni és napokig fekszenek a hideg kövön...
szaboria1
@Hókuszpók: Akkor ebből is több fajta van itt nyakba akasztóst kínálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.