Vasárnaptól tilos utcán élni, a börtönöknél mutogatni és a kutyákat kóricálni hagyni. A szabálytalankodók százezres pénzbírságokat, de közmunkát is kaphatnak. Aki sem fizetni, sem dolgozni nem akar, az akár hatvan napra fogdába kerülhet.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
A Fülkeforradalmi Narancsköztársaság legújabb kedves gesztusa az alattvalók felé!
A nemzet nevében tiltunk, visszavonunk, sarcolunk, büntetünk, ellenőrzünk, leépítünk, megszüntetünk, elvonunk, egyszóval mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ebben a tetves országban mindenki szarul érezze magát! Kedves felfuvalkodottak! Ez így nem fog menni! Az emberi életminőség folyamatos amortizálása zsákutca, és ki tudja mikor van vége! Fel kéne végre ébredni, mert az időzítő már egy jó ideje ketyeg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Most meg mi esett rosszul...hogy nem integethettek a börtönöknél ...?
kkalman
Hol éljen a hajléktalan? Ő azért hajléktalan, mert nincs lakása. És mert nincs lakása, az utcán kénytelen élni, de ott nem élhet. Akitől elveszi a bank a lakását, rögtön végezze ki a családját, és legyen öngyilkos, hogy nehogy az utcán kelljen élnie, ami szabálysértésnek minősül.
Az is igaz, most jöhet el a hajléktalanoknak a Kánaán. Az utcán él, megbüntetik, fizetni nem tud, bezárják. Tető kerül a feje fölé, enni, inni kap, még fürödhet is. Kiszabadul, két nap nem kell hozzá, már viszik is vissza. A végén öröm lesz hajléktalannak lenni.
almosd
Köszönjük fidesz,a népnyúzás magas fokára lépve egyre feljebb, de onnan lehet nagyot esni,munka nincs,pénz nincs,lassan már élet kedv sem lesz.
Don Marcus Hibiscus
@Csizmás Kond: Mi a venyige utcába kiabálni szoktunk éjszakánként rozsdás kék színű szakadt kombi Ladákkal.
Feraj49
A nagy rablók meg még jobban! Mégis bársonyszékekben ülnek,és mindegyik azt kiabálja,hogy Ő ártatlan./Vagy ha mégsem mennek az idegszanatóriumba büntetés helyett./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.