Szerdai elnökségi ülése után a Jobbik úgy döntött, nemmel szavaz Áder János államfő-jelölésére és aláírásgyűjtést kezdenek Morvai Krisztina megválasztása érdekében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
a helyzet az, hogy nem számít a szavazatuk...
Morvai nagysága ugyan úgy alkalmatlan erre a pozícióra mint Áder vagy plagi bá
rokker33
@feketeözvegy: Lehet hogy alkalmatlan de Pali is az volt Áder is az és inkább legyen egy alkalmatlan független köztársasági elnök mint egy alkalmatlan Fideszes elnök aki ugyan azt csinálná mint a Pali!Én támogatom hogy Kriszta legyen bár sajnos nincs sok beleszólásunk :(
feketeözvegy
@rokker33: nyilvánvaló, hogy azért szavaznak Áderre mert jól tud aláírni...de Mondd már meg, mióta független Morvai?
rokker33
@feketeözvegy: Végül is igaz nem teljesen független bár nem tudom most hogy Jobbikos-e de az a lényeg hogy nem Fideszes!Ha sikerülne akkor tönkrevágná a Fidesz terveit úgy 5 évre minimum de ezt kizártnak tartom mert a Viktor úgyse hagyná meg ez már megjátszott meccs nincs választás Áder lesz a köztársasági elnök de azért jó lett volna ha nem egy Fideszes ül be!
adrenalink
Már csak az a lotyó hiányozna kis hazánk éléről! Eddig csak az IMF-nek lett megmutatva az ajtó, ezután meg retteghetne az EU...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.