Egy esetleges polgárháborúban latolgatja nyerési esélyeiket Gyöngyöspata jobbikos polgármestere, Juhász Oszkár több társával egy, az atv.hu-n megjelent hangfelvétel szerint. Az MSZP az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Előszór is azt kel feltárni hogy magánszemély, vagy titkosszolgálati úton került ki a felvétel. Kisért "Őszöd"!
kukac50
Amit a Minisztereink csinálnak "nem megszorítás " címen előbb utóbb oda vezet.
Amilyen szegénység van elnyomás ami jogtalanságot művelnek a politikusaink, ha szakad a cérna a népnél bekövetkezhet.
user2012
@patrióta: Egy kis ismétlés a cikkből:
"A Jobbik nem kommentálja az elhangzottakat; álláspontjuk szerint Juhásznak egy magánbeszélgetésen elhangzott magánvéleményéről van szó, a felvétel pedig bizonyíték arra, hogy a jobbikos politikusokat titkosszolgálati eszközökkel megfigyelik."
Tehát a Jobbik szerint sem a hvg vagy más kitalációja, hanem az a "becsületes hazafi" valóban ezeket mondta. És sokakkal ellentétben én elhiszem, hogy a könnyebbik utat választaná majd ő is. Bármilyen topikot, ha megnéztek, ami cigányokkal/zsidókkal kapcsolatos, a harmadik hozzászóló már a halálukat kívánja. Akkor ilyen mondatok hallatán sem lehet csodálkozni... sajnos.
"Ha nem tudsz, mit kezdeni a cigányokkal, zsidókkal, taposd el őket, hiszen te több vagy náluk!"
Elkeseredség, csalódottság, frusztráció, agresszió... ugyanazok a tünetek, amik a nácikat is felejthetetlenné tették. Ugye? Érdekes, hogy megint pont egy válság idején erősödnek ezek a dolgok.
Egy barátom (jobbikos) amikor épp zsidózott, azt mondta, hogy mindig nézzük meg a dolog másik oldalát is. Ez okos gondolat. De a másik oldalt is a maga oldaláról kellene megnézni, és nem csak a magunkéról. Ez is nehéz, meg néha az is, hogy az emberben megkeressük az embert. Pedig ott van az, míg a frusztrációja miatt el nem felejti.
Ez a Juhász Oszkár például agresszív dolgokat mond, közben pedig fél, ...és a félelem agresszíót szül. Hallgasd meg meingt! Neki tuti, hogy nincs zsidó vagy cigány barátja.
patrióta
@user2012: Értem, hogy lelkileg megvisel téged ami itt zajlik!
De vajon, szerinted mikor a romák beszélgetnek a magyarokról, vagy mondjuk ártatlanul meglincselik, megverik a magyart, bennük megfogalmazódik ez a kérdés? Az nem lehet, hogy a romák is rasszisták? Mikor hallottál olyat, hogy romát lincseltek meg magyarok? Én még soha!
A "szentekről meg annyit, hogy saját magukat utáltatják meg azzal, hogy beleszólnak más országok ügyeibe, és ráerőltetik akaratukat a világra! A mai kormányzat kit véd, kiknek kedvez? A szenteknek! Ők azok akik eltaposnak minket, ha nem engedelmeskedünk! Mond ki az igazságot, és rögtön náci vagy!
moiszikf
@user2012: Hallgasd meg Te is még egyszer,és olvasd el,amit 15:23-kor írtam. Mellesleg a cigányok is "magyaroznak" és a zsidók is "gójoznak" éppen eleget,csak az nem sajtó téma. Ráadásul én ezt kicsit sem érzem sértőnek,mivel az vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.