Két ponton is módosíttatná a pár hónapja elfogadott szakképzési törvényt a nemzetgazdasági miniszter - írja a Népszabadság. Az egyik, hogy már 15 éves kortól gyakorlati munkára lehessen küldeni a tanulókat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@Fater59: A disznóól takarítást közbeszerzési pályázaton Orbán már megnyerte! Ha munkába megy, feltesz egy sapkát, hogy megtudják különböztetni a disznóktól...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Az én időmben az ipari iskolában 4nap munka 2 nap iskola volt mégsem számolta be ez a szemét a 40-évbe.
Január
Nagyon is fontos, hogy a gyerekek már 15 éves koruktól tudják meg mi az a munka. Senki sem az Ő munkájukon akar meggazdagodni. Gondolom, nem heti 36 óra lenne a gyakorlat, hanem néhány óra. Valahol el kell kezdeni a munkára nevelést.
Na, most sokan fogtok engem lehurrogni, de anno, közgazdasági technikumba jártam. Már első osztályban is volt gyakorlat, és nem íróasztali, hanem rendes fizikai munka. És mi történt felnőttünk, még csak bele sem rokkantunk a munkába. Jó buli volt.
S, majd csak 3. évben jártunk banki gyakorlatra, végül is ez vágott egybe a közgazdaságtannal.
coyote3
Szerintem a 15 évesek meg az anyjába Clarence-t. Bár neki ez nem lenne újság...
sza
15 éves korában kinek van annyi esze hogy tudja mit akar tanulni dolgozni. Apropó hol dolgoznának?
nahát
Jáj, de nem teccik ez nektek. Nem tudja mit akar 15 éves korában ? Meg kell mutatni a kis tudatlanoknak, hogy ez lesz ha nem tanul! Régen is volt , most lesz lesz baj, ha beleszagolnak az igazi életbe.
szaboria1
Szerintem megint egy rosszul megírt cikken tépelődtök. Mennél több ideig nem tanulnak bele a fiatalok, hogy szakmát is kellene tanulni annál távolabb kerülnek a munkától. Attól , hogy 15 évesen kell bele tanulni egy szakmában sem bajuk nem lesz a fiataloknak. Nem arról van szó, hogy 15 évesen már termelő munkában vegyen részt. Állítom kevesebb fiatal drogozna vagy bulizna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.