Forgács István romaügyi szakértő szerint 100-200 ezer forint óriási segítség lenne a hátrányos helyzetű, sokgyerekes, és magukon valóban segíteni akaró családok számára. Az Erzsébet-utalvány nyomán kifejti, hogy ez szerinte hogyan lenne megvalósítható.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patrióta01
@nemecsek: Te elég keményen belém kötöttél az előbb, de nem akarok balhét, mert nincs kedvem hozzá.
Amiről Forgács beszél annak az a lényege, hogy kapjon hitelt, és így is, úgy is az állam fizeti helyette! De ez nem oldja meg a gondot, mert ha nem tudja fizetni a hitelt, akkor ismét pénz nélkül marad!
csikknorisz
@Don Marcus Hibiscus: Kb. napi száz cikk jelenik itt meg az adókról, meg a parlamentiek idióta dolgairól, akit érdekel, azokról is olvashat bőven.
nemecsek
Bocsi ha valakit megsértettem volna!
Az is igaz hogy már csámcsogok, de nincs pénzem
momentán fogorvosra! Jobban örülnél ha én is csak
uszítanám az embereket egymásnak? Itt csak az
összefogás érne valamit!
KöBüKi
@patrióta01: A magyar családok nem érdeklik a kurmányt.!Nemcsak a romákok pártolóit kell lelőni,hanem a romákokat is.!Egy Szent Bertalani éjszaka és a kérdés meg van oldva.!@nemecsek: Voltam indiába!!AMIT ott láttam és tapasztaltam az pontról pontra illik a cigányokra.!!!
kamazuka
Mindenkit biztosíthatok,kezdte ünnepi beszédét.
A munkavállalókat büntető adókkal súlytjuk nap mint nap.
A dolgozni nem akaró, csak féktelenűl szaporodó elégtelen életvitelű rétegeket felsegítjük a nyomorból,hogy ha a kötelességeikkel nem is ellenben a jogaikkal tisztában legyenek.
A segélyért dolgozni kell ez ugyan rosz hír,ami viszont jó,hogy a munkaidő felét az árokparton űlve tölthetik cigarettázást folytatva csoportosan.
Azon vidéki településeken hol,a polgármesterek már lemondtak a sorozatos fenyegetőzéseik végett,a napi plusz pezsgő és az ingyen ebéd rendszerét bevezetjük.
Mottónk!
Veletek, értetek, a mienkből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.