Várható, hogy több politikus és pénzügyi irányítóember is fegyvert ragad és végez önmagával? Olvad el a cikket és megtudod, mert már feljelentés is készül az embereket kifosztó csaló politikusok és pénzemberek ellen...

Forrás: kp.hu
Feltöltő: szabozsoltika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
@dr lópicigáspár: mi fáj, te is nyögöd? ha kell, van száraz kenyér, szóljál.
szabozsoltika
Gyerekek!
Mindenki tudja miről van szó. A világon van olyan, hogy valaki nem tudja a törlesztését fizetni. De itt nem arról van szó, hogy elveszett a munkahely. Hanem arról, hogy senki nem volt berendezkedve arra, hogy ennyire drága lesz a hitele. Erről ki tehet? Az emberek? NEM! Az tehet, aki hozza a szabályokat. Aki ezt megengedi, hogy amikor a banknak nyeresége van nem kell fizetni, amikor vesztesége, akkor meg segíteni kell a szegény bankon.
dr lópicigáspár
@zsolti: nekem nem kell száraz kenyér zsóti, de ha kell csont neked, akkor ugass!!!
zsolti
@dr lópicigáspár: :)) oké, feltétlen!
kopeba
Ha minden tisztességtelen politikus , bankár harakirit követne el holnap új választásokat kellene kiírni. Kiürülne az országház meg elnéptelenednének a pártirodák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.