"Mi nem a következő évekre, hanem a következő évtizedekre konszolidáltuk a magyar államháztartást" - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter a Győr-Moson-Sopron megyei Lipóton rendezett fórumon...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
És ezeket a "kinyilatkoztatásokat" legalább saját maga elhiszi??
Mert, hogyí a birkák elhiszik, azon nem csodálkozom!!
marlin2
Konszolidálta!! Na igen!! Ennek a baromarcúnak ez a konszolidálás!!

Az ember bedugta a bankkártyát az ATM-be, megadta a kódját, kiválasztotta az összeget, majd az automata kiköpte a pénzt.
Matolcsy közben megkapta a tranzakciós adót.
Rezgés, pittyegés, megjött az SMS a pénzfelvételről.
Matolcsy közben megkapta a telefonadót.
Az ember kosarával gyorsan körbesétált a boltban, bepakolta, amit kell, majd röviden eltöprengett a burgonyaszirmok előtt. Nézte, ahogy a neonfény játszik a csillogó zacskókon.
Matolcsy közben megkapta az energiaadót.
Végül leemelt egy hagymás-tejfölöset, ez még belefér a büdzsébe.
Matolcsy közben megkapta a csipszadót.
A pénztár felé vette az irányt, gyorsan bepittyegték a termékeket.
Matolcsy közben megkapta az emelt összegű áfát.
Szatyorba pakolás, fejben gyors tervezés, még el kell mennie a feleségéért, aki most végezhet épp a postán, befizette a számlákat. Felveszi az asszonyt, aztán mennek a kicsikért, akik a nagymamánál nézik a rajzfilmet.
Matolcsy közben megkapta a tévé-előfizetési adót.
Slusszkulcs a zárba, felpörög a Suzuki motorja, de villog az üzemanyagszint jelzője, kevés a benzin. Irány a benzinkút, tankolás kétezerért, tíz éve még ötezerért nyomatott bele, de meg kell fogni a pénzt, apránként tud csak tankolni.
Matolcsy közben megkapta a megemelt jövedéki adót.
Befelé a városba, alig vannak a gyorsforgalmi úton, lehet haladni.
Matolcsy közben megkapta az útdíjat.
Már itt is van, ott integet a felesége a járdán, csak be kéne kanyarodni mellé, felvenni, és menni a kicsikért, délután jön haza az egyetemről a nagyobb gyerek, végre együtt lesz a család.
Matolcsy közben megkapta a tandíjat.
De az embernek valahogy nem akaródzott megállni. Valahogy rohadtul nem volt képes lelassítani, megállni, beletörődni, az életét
Matolcsynak elutalni.
Elöntötte az agyát a vörös köd, tövig nyomta a gázpedált, a Suzuki az elmúlt tíz évben talán még sose kapott ekkora benzinfröccsöt. Elfehéredő ujjakkal markolta a kormányt,...
marlin2
Elöntötte az agyát a vörös köd, tövig nyomta a gázpedált, a Suzuki az elmúlt tíz évben talán még sose kapott ekkora benzinfröccsöt. Elfehéredő ujjakkal markolta a kormányt, az utolsó métereknél pedig valami artikulálatlan üvöltés is felszakadt belőle. Aztán csattant a tűzfalnak.
Matolcsy pedig közben megkapta a baleseti adót

Igen ez a fideszista konszolidáció!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.