A fővárost emésztő gondok sokasodnak, s még ha lépésről lépésre is próbálja a balliberálisok által 20 év alatt okozott kárt enyhíteni, a káoszt felszámolni, Tarlós István ma már kénytelen szóvá tenni, hogy elődje, Demszky Gábor túlságosan alapos munkát végzett. A Magyar Nemzetnek adott interjújában szóba kerül az orosz államadósság is, amelyből ingyen megépülhetett volna a 4-es metró. S amely éppúgy felszívódott, mint Demszky a közéletből.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Hova lett Demszky ? Talán operaénekes lett ? Fellép Rossini A tolvaj szarka művében ?
Dr. Felipe
Sarlós elvtárs is betanulta a leckét a hátrafele mutogatást. Ha nincs pénz akkor talán nem a Moszkva-tér átnevezésével és a városzászló kicserélésével kellett volna kezdeni sarlós elvtársnak az áldásos tevékenységét.
taglo
Elmút ,Gyurcsány ,Elmut ,Demszky,Elmut a nyoc év,Elmut Kádár ,Mostmár a pénisz rázást abba kellene hagyni ,és tenni valamit az EMBEREKÉRT is TARHÁSÚR !!
Crazy Globe
Ha nem a megoldás vagy egy problémára, akkor te vagy a probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.