A rendőröknél 3,5 milliárd, a büntetés-végrehajtásban 1,5 milliárd, a tűzoltó-katasztrófavédőknél pedig 711 millió forintos zárolást rendelt el Pintér Sándor belügyminiszter. A kormány az idei hiánycél...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ne menjenek a 3,14csába! Akkor a vitya már megint hazudott, hisz azt mondta, hogy amit a rendvédelmi nyuggerektől ellop 16%-os adó formájában, azt fogja a bérfejlesztésre fordítani! Erre meg mit kell hallani? Azt is elveszi, ami egyébként járna! Hát nagy marha az a rendőr, aki még most is a seggüket nyalva "üti" a polgártársait!
keresztapa
Most már a rendőrség nem fogja előszeretettel a gépjármű vezetőket pénzbírsággal sújtani, mert rádöbbent, hogy Pintér profitéhsége kielégíthetetlen a kiemelt pénz büntetésekkel sem, de egyre inkább, korruptabbak lesznek, saját zsebbe fognak dolgozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.