A tervek szerint valószínű, hogy feleannyi nyugdíjat kapna, akinek nincs gyermeke, mint az, akinek legalább négy van.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Lassan mondom, hogy a kormány is megértse:

B-A-R-O-M-S-Á-G !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@esdi: Vérlázítóan igazságtalan írtad, és ez így is van. A gyerekeidtől csak annyit várj el, amennyire ők képesek, szerintem ők is fel tudják mérni azt, hogy milyen helyzetben vagytok, te mennyit adtál nekik, és nem akarnak neked fájdalmat okozni.
De az nem úgy van, hogy értéktelen semmi emberek a családanyák, ezt ne mondd!! Ha már egy gyereknek életet adtál és megtanítottad arra, amit te tudsz, már érdemes volt élni.!!! De te ezt megtetted háromszor. Akkor neked háromszorosan csodálatos élni.Ha jól neveltél, márpedig biztos, előbb-utóbb megtalálják a gyerekeid az útjukat, csak engedd el őket nyugodtan.
sza
@Kutyafüle: A sok százezer anya nem látja hiábavalónak amit csinál .Én sem mert van értelme. Az ha olyan úton inditom el a gyerekeimet amin remélhetőleg megélhetnek. Mást sajnos nem nagyon adhatok nekik a férjemmel együtt most ezért dolgozunk. A gyerekek nevelése azért az apákra is tartozik. Sokat güriznek azért hogy ennivaló legyen az asztalon. Nekem az egyik 23 éves a második 21 , a harmadik meg 8 éves a két negy iskolába jár. Egy fillért még nem hoztak csak vittek de nem tehetnek róla. Ha eszük van tanúljanak, És tényleg nem jár utánuk családi pótlék. Mi szülők majdcsak tul leszünk valahogy a nehéz időszakon . Nem várom el érte hogy több nyugdijam legyen mint egy gyermektelennek, mert nem ezzel kellene a gyermekvállalást reklámozni hanem azzal hogy aki dolgozik keressen annyit hogy el tudja tartani őket. A családi pótlékot sokan jövedelemnek tekintik ebből élnek. Én ezt is megszüntetném. Aki nem dolgozott egy napot sem de szölt 7- 8 gyereket nehogymár több nyugdíjat kapjon mint aki ledolgozott 40 évet és csak két gyereke van mert többet nem tudott volna felnevelni tisztességesen.
esdi
@sziráki ágnes: Aki nem dolgozott egy napot sem, az ne is kapjon nyugdíjat! Ami pedig engem illet - bizony szúrja a szemem, hogy a gyermektelenek nyugdíját annak a gyereke termelje meg aki végig dolgozta az életét,amíg ő kevésbé törte magát. Ne dugjuk már a homokba a fejünk, tele vannak az árvaházak, nem mentség hogy nem lehetett. Nem mindenki akarta annyira . Tisztelet a kívételnek. És bizony a nyugdíjrendszerünk váromány fedezetes!
Csizmás Kond
@esdi: Szerinted a gyerektelenek nem dolgoztak ?
sza
@esdi: Azért ne feledjük el hogy a gyermektelenek akik ledolgozták az idejüket már megkeresték a saját nyugdíjukat. Ahogyan a gyerekesek is. Nem mondom lehetne valamivel honorálni azt aki gyereket vállal , de én például most tudnám hasznát venni nem pedig akkor ha nyugdíjas leszek. A gyerekekre most kell sokat költeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.