Több tízezer gyermek maradhat éhen a nyáron az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemrégiben hozott rendelete miatt - mondta Szabó Tímea, az LMP országgyűlési képviselője szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
esdi
@Kutyafüle: Azért van remény. A tankötelezettség leszállításával hadrendbe állnak a dolgos kezek - várja őket sok-sok munkahely - legrosszabb esetben a nagyságos urak és asszonyok földjét manuál kultúrával művelhetik - ebédért. Az éhezés véget ér.
Kutyafüle
@esdi: Peeeersze, ahogy Móricka elképzeli:))
esdi
@Kutyafüle: És de. Pontosan azt képzelik.
Dr.luigilongo60
@esdi: Ebbe az irányba is haladunk, Horthy szelleme leporolva, az új arisztokrácia(földesurak) kistafirungozása zavartalanul folyik, a zemberek cseléd sorba való taszítása úgyszintén.
A felelősség áthárítása, illetve átpasszolása is sikeresen befejeződött, vagyis minden szegénységért az Únió és a nemzetközi tőke a felelős.
A sok idióta meg nem látja a fától az erdőt.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Egyre erősebb a gyanúm, hogy a létedet Horthynak köszönheted...
Horthy lehetőségei szerint védte a zsidókat, akik most persze mindent elfelejtenek. Ő adott utasítást a zsidóknak, hogy válasszanak maguknak magyar nevet mert így megúszhatják a deportálást...
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Akkor nyomj a seggére egy csókot, csak nehogy szálka menjen a nyelvedbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.