"Nem értünk egyet az amerikai külügyminisztérium 2011-es országjelentésének több megállapításával, mert Magyarországon nincs roma diszkrimináció, de az észrevételeket tiszteletben tartjuk" - jelentette ki New Yorkból telefonon Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
@marlin2: Mert nincs rá okunk-...Hogy ezt a szorgalmas ,tiszta,dolgozni és tanulni, vágyó etnikumot diszkrimináljuk !
marlin2
"Kovács Zoltán: Magyarországon nincsen roma diszkrimináció"

És miért nincs??
taglo
@marlin2: Mert nincs rá okunk-...Hogy ezt a szorgalmas ,tiszta,dolgozni és tanulni, vágyó etnikumot diszkrimináljuk !
ria677
@csikknorisz: Számból, illetve klaviatúrámból vetted ki a szót!! Ha egy hivatalos ügyben döntenie kell a hatóságnak, hogy kit részesít előnybe, egy magyart, vagy egy romát, biztosak lehetünk, hogy a roma részesül előnybe. Mert ha nem, akkor jön a vád: Persze mert én cigány vagyok... És jön a fenyegetőzés, hogy elmegy az ombudsmanhoz!!
ria677
Nem kellene több, csak annyi, hogy egyforma jogokat és kötelességeket kapjunk illetve kapjanak!!! Ez még lemaradt az előbbi bejegyzésemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.