A hódmezővásárhelyi Fidesz elítéli a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Jobbik pénteki demonstrációján történteket - közölte a szervezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
A címben szereplő minősítés egyszerűen kiváló! Pontosan jellemzi a fideSS elmúlt két éves tevékenységét! Az eszetlen, ocsmány előadást amit a Parlament patinás épületében előadnak két éve!
hA AZ ÉPÜLET ÉREZNI TUDNA, MÁR RÁJUK OMLOTT VOLNA!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Pedig zorbanescu azt mondta hogy amit ő ellene szerveznek az csak teadélután. Akkor ez is teadélután volt nem? Volt leánykérés (a Janit), kis buzizás, tea és zserbó. Mi volt ebben az ocsmány? Nem értem én ezt.
kukac50
marlin2 Nemsokára elhúznak a Fideszesek mert muszáj lesz nekik.
esdi
@kukac50: Nem húznak el. Van egy szilárd bázisuk, akik akkor is rájuk szavaznak,ha a kutya hurkát kakál, ellenzék gyakorlatilag nincs, a tömegek vagy olyan szegények, hogy a lelkük halott /nem tudnak megvenni egy vonatjegyet sem, hogy hangot adhassanak a véleményüknek, vagy nem tehetik meg, hogy hiányozzanak a munkából, mert akkor miből fognak enni...A hatalom ezt tudja, le vagyunk modellezve...
abacs62
Még most fut a szekér, de már nem sokáig, Most még örömünnepet ültök a-népellenes törvényeitek bebetonozása fölött, az egérútról meg el feledkeztek. Azt is ki kell építenetek, mert a "zemberek" nem felejtenek ! Legyen időben elfutnotok (venezuela, kuba, stb) ahonnan nincs visszaút számotokra, moslék banda.
kukac50
Nem tűr a nép a végtelenségig. Amikor naponta 10 -15 elkeseredett öngyilkos van az országban,mert árverezik a házukat,vagy már elárverezték.
A gyerek sem fontos egy négy gyermekes anyukát is kiraktak.
Nem jósolok nekik sok időt. Hazudnak lesöprik az emberi értéket,eltiporják a becsületes embereket is.
bosszants
Baj akkor lesz ha a BAZ megyei romáknak nem lesz már annyi pénzük, hogy Pestre menjenek tiltakozni.
Mert akkortól bizony itt tömeges bolt kifosztás lesz, legfeljebb a TEK halomra lövi őket.
Mert cigány gyerek nem hal éhen, nem úgy mint a fehér emberé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.